Prastie metal micul Dragon, 300 bile si rezerva benzi gume lapte prastie BSB Black Panther

249.00lei

O combinatie perfecta: Gumele de latex BSB cu o prastie compacta de metal cu sistem de prindere rapida a benzilor. Si o multime de bile.

Descriere

Coletul contine: 300 bile metal 8mm, prastie compacta Little Dragon, cadru metal cu maner lemn castaniu si sistem ochire, rezerva gume lapte BSB Black Panther

Gumele de lapte BSB Black Panter sunt foarte bine cotate in ceea ce priveste viteza de lansare si rezistenta, raportat la grosimea de 0.8mm. Foarte important, latexul BSB isi pastreaza elasticitatea si la temperaturi scazute.

Prastie metal Micul Dragon, cu maner lemn castaniu, sistem ochire metalic si prindere rapida benzi

Micul Dragon este o prastie ultra compacta, pentru experti, absolut formidabila. Ergonomie buna, cadru furci indestructibil de metal, maner confortabil de lemn castaniu.

Folositi cu incredere sistemul metalic de ochire:

  • exersati cu rabdare, cu acelasi tip de proiectile, cu aceeasi lungime a benzilor, tragand in acelasi punct de la aceeasi distanta
  • Sistemul de ochire metalic nu se va rupe niciodata si se poate monta usor pe oricare din furci.

Prastia are montate benzi BSB, cu lungimea de 17cm. Rezervele pe care le primesti au o lungime de 25cm. Tragand mai mult, vei descoperi care este lungimea potrivita a benzilor pentru tine. Profita de sistemul inovator de prindere rapida al benzilor.

Puteti folosi orice fel de benzi, cadrul metalic va rezista. Aveti in pachet si o rezerva de benzi duble, daca doriti sa faceti un upgrade de putere.

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Prastie metal micul Dragon, 300 bile si rezerva benzi gume lapte prastie BSB Black Panther”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *