Set 300 bile metal 8mm, prastie neagra ABS si rezerva benzi gume lapte prastie BSB Black Panther, buzunar proiectile 2x6cm, pentru prastii cu prindere rapida gume

249.00lei

O combinatie perfecta: Gumele de latex BSB cu o prastie ergonomica cu prindere rapida a benzilor. Si o multime de bile.

Descriere

Coletul contine: 300 bile metal 8mm, prastie neagra ABS prindere rapida benzi, rezerva benzi gume lapte BSB Black Panther

Gumele de lapte BSB Black Panter sunt foarte bine cotate in ceea ce priveste viteza de lansare si rezistenta, raportat la grosimea de 0.8mm. Foarte important, isi pastreaza caracteristicile si la temperaturi scazute.

Prastie neagra ABS cu prindere rapida benzi

Ergonomia acestei prastii este perfecta. ABS-ul este un plastic foarte rezistent, totusi nu ca una din metal sau lemn. Este un compromis necesar si acceptat. Este foarte costisitor si dureaza mult executia acestui model daca s-ar prelucra din lemn sau metal.

Prastia nu are sistem de ochire din urmatoarele considerente simple:

  • Ergonomia prastiei este atat de buna, incat sistemul de ochire este inutil
  • Sistemul de ochire din plastic se va rupe dupa primele trageri

Prastia are montate benzi cu lungimea de 17cm. Rezervele pe care le primesti au o lungime de 25cm. Tragand mai mult, vei descoperi care este lungimea potrivita a benzilor pentru tine. Profita de sistemul inovator de prindere rapida al benzilor.

Nu folosi benzi mai puternice decat cele instalate. Acestea au putere si viteza perfecte pentru bilele de metal de 6,7,8,9 mm. Este o prastie de precizie, nu de putere.

Nu iti recomandam sa tragi cu pietre cu aceasta prastie, exista posibilitate lovirii si deteriorarii cadrului.

 

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Set 300 bile metal 8mm, prastie neagra ABS si rezerva benzi gume lapte prastie BSB Black Panther, buzunar proiectile 2x6cm, pentru prastii cu prindere rapida gume”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *