Trasul cu praștia nu este o activitate nouă sau modernă. Din vremurile îndepărtate, oamenii au lansat cu îndemânare pietre dintr-un buzunar de piele prins cu două șnururi, pentru a vâna, pentru a se apăra sau din amuzament.

Praștia era o armă redutabilă, chiar și în mâna unui copil. Cine nu a auzit de David si Goliat?

În vremurile noastre, inventarea și folosirea industrială a benzilor elastice a produs o revoluție și în acest domeniu, trasul cu praștia devenind una din distracțiile preferate ale bunicilor și părinților noștri. Întrebați-i cu câtă râvnă căutau elastic de la măștile de gaze, de la camerele de bicicletă sau de la mingile de fotbal, campanii soldate uneori cu câte o chelfăneală de la părinții care descopereau dispariția elasticului. Ce vremuri…

Vă oferim cu drag o gamă variată de prăștii de calitate, care să vă servească mult timp și alături de care să petreceți multe ore de distracție.

Misiunea noastra este sa va oferim prăștii solide, sigure și precise, cu care sa va distrați în mijlocul naturii și nu numai, alături de prieteni sau familie.

Prăștiile sunt făcute din materiale rezistente și îndelung testate, pentru a vă oferi un produs de foarta bună calitate, care să dureze și să vă aducă cât mai multe momente de relaxare și distracție.

Our Missions

One of our mission is to make sure that everyone could be able to afford our products, in general. So with this in mind, we’ve worked hard to reduce the cost and bring our the best offer for our beloved customers.

Furnishing Your Dreams

We’ve got everything to help you create a living room that’s ready for entertaining.

It is a long established fact that a reader will be distracted

image
Daniel Boldeanu
Fondator
0
Design Awards
0
Satisfied Customers
0
On Media
0
Happy Feedbacks

Meet Our Team

image
Mark Collins
Arizona

Coș de cumpărături

0

Niciun produs în coș.

Apăsați Enter pentru a căuta sau tasta Esc pentru a închide